Başkan şampiyon boksörü kutladı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Bulgaristan'ın Albena şehrinde düzenlenen Dünya Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Şampiyonası'nda şampiyon olan Busenaz Sürmeneli’yi başarısından dolayı kutladı. Fransız rakibi Davina Michel'i 3-0 ile yene

Başkan şampiyon boksörü kutladı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Bulgaristan'ın Albena şehrinde düzenlenen Dünya Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Şampiyonası'nda şampiyon olan Busenaz Sürmeneli’yi başarısından dolayı kutladı. Fransız rakibi Davina Michel'i 3-0 ile yenerek dünya şampiyonu olan Belediyespor’un sporcusu Busenaz Sürmeneli Trabzon’a gelişinde şehir turu attıktan sonra Trabzon Belediyespor Başkanı Nihat Demir, antrenörü Cahit Süme, Belediyespor hocaları, ailesi ve sporcu arkadaşları ile birlikte Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti.

Şampiyon eldiveni tebrik eden Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’un spor kenti olduğunu kaydetti. Şampiyon sporcuyu yetiştiren Belediyespor Külübü yöneticilerine ve hocası Cahit Süme’ye ve ailesine teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu ellerindeki imkânlar ölçüsünde spora ve sporcuya destek vermeyi bundan sonra da sürdüreceklerini kaydetti. Gümrükçüoğlu, “Sizlerle iftihar ediyoruz. Başarılı sporcumuz şehrimizin ve ülkemizin adını tüm dünyaya bir kez daha duyurdu. Başarılarının bundan sonrada devamını diliyor ve bekliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler