Başkan kurban pazarını ziyaret etti

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon Belediyesi tarafından Akyazı dolgu sahasında oluşturulan kurban satış yerinde incelemelerde bulundu.Başkanvekili Seyfullah Kınalı ile birlikte kurban satış yerini ziyaret ederek vatandaşlara ha

Başkan kurban pazarını ziyaret etti

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon Belediyesi tarafından Akyazı dolgu sahasında oluşturulan kurban satış yerinde incelemelerde bulundu.

Başkanvekili Seyfullah Kınalı ile birlikte kurban satış yerini ziyaret ederek vatandaşlara hayırlı alış-verişler temennisinde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, kurban bayramı nedeniyle vatandaşların kurbanlıklarını rahatça alabilmeleri için belediye olarak tüm çalışmaları tamamladıklarını belirterek, "İl dışından gelerek burada satış yapan vatandaşlarımıza daha rahat ve hijyenik ortamlarda satışlarını yapabilmeleri için gerekli tüm fiziki çalışmaları eksiksiz olarak yerine getirdik. Ayrıca vatandaşlarımızın kurbanlarını hijyenik ve sağlıklı ortamlarda kesmelerine yardımcı olmak amacıyla iki adet kurban kesim yeri yaptık.

Mahallelerimizde de kurban kesim yerleri hazırladık. Kurban satış yerinde ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın kullanmaları amacıyla elektronik tartı makinesi koyduk. Burada görevli zabıta personelimiz kurban satışı yapan ile kurbanlık alan vatandaşlarımıza gerekli yardımı yapıyor. Kurbanlık hayvanların kesime uygun olup olmadıklarını kontrol etmek için belediyemiz bünyesindeki veteriner arkadaşlarımız da burada görevlendirilmiştir. Her hangi bir istek ve şikayet durumunda vatandaşlarımız belediye zabıtasına başvurabilirler. Tüm vatandaşlarımızın kurban bayramını şimdiden tebrik ediyorum" dedi.

Kurban satış yerinde kurbanlık satan vatandaşlar Trabzon Belediyesinin kendilerine rahatça satış yapabilmeleri için her türlü imkanı sunduklarını belirterek, Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ile birlikte tüm yetkililere teşekkür ettiler. Başkan Gümrükçüoğlu kurban satış alanında karşılaştığı çocuklara oyuncak vererek bayramlarını tebrik etti.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel