Başkan İstanbul'da konuşacak

Toplantıya Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu da davet edildi. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi sarayında yapılacak toplantı iki gün sürecek. AB Bölgeler Komitesi Çalışma Grubu Başkanı Karl-Heinz Klar'ın da katılacağı seminerde, yerel yönetimlerin

Başkan İstanbul'da konuşacak

Toplantıya Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu da davet edildi. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi sarayında yapılacak toplantı iki gün sürecek.

AB Bölgeler Komitesi Çalışma Grubu Başkanı Karl-Heinz Klar'ın da katılacağı seminerde, yerel yönetimlerin AB genişlemesinden beklentileri, Türkiye'deki yerel ve bölgesel yönetimler düzeyindeki politik gelişmeler, AB fonları yönetimi ve kapasitesinin yerel ve bölgesel düzeyde oluşturulması, Türk yerel ve bölgesel yönetimleri için AB fon proğramları, AB ile yürütülmekte olan yerel ve bölgesel projelerde elde edilen başarılar ve başarısızlıklar gibi konular hakkında bilgiler sunulacak.

Seminere Türkiye'nin yanısıra, Estonya ve İrlanda'dan da Belediye Başkanları katılıyor.

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu da seminerin ikinci oturumunda “Türk yerel ve bölgesel yönetimlerin AB ile yürütülmekte olan projelerde elde edilen başarılar ve başarısızlıklar” konusunda bir konuşma yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel