Başkan Gümrükçüoğlu'nun esnaf ziyaretleri sürüyor

Gümrükçüoğlu, "Kunduracılar Caddesi’nde bozulan zemin ve kırılan taşların bakım ve onarımları Kasım ayı sonuna kadar tamamlanacak" dediKunduracılar Caddesi’nde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, va

Başkan Gümrükçüoğlu'nun esnaf ziyaretleri sürüyor

Gümrükçüoğlu, "Kunduracılar Caddesi’nde bozulan zemin ve kırılan taşların bakım ve onarımları Kasım ayı sonuna kadar tamamlanacak" dedi

Kunduracılar Caddesi’nde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşların yoğun olarak kullandıkları yolun bozulan zemin ve kırılan taşlarının bakım ve onarımlarının Kasım ayı sonuna kadar bitirileceğini söyledi.

Başkan Gümrükçüoğlu, Kurban Bayramı sonrasında da esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinde Trabzon’un en işlek caddelerinden biri olan Kunduracılar Caddesi’ne giderek esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla da ayaküstü sohbet ederek sorun ve isteklerini dinledi. Başkan Vekili Seyfullah Kınalı ve Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç’in de katıldığı ziyarette aldığı simitleri vatandaşlara dağıtan Başkan Gümrükçüoğlu, kaldırımları işgal etmemeleri noktasında esnaftan istekte bulundu.

Ziyaret sırasında karşılaştığı Trabzonspor’un Kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu ile spor camiasının tanınmış simalarından Süleyman Atal ve Tayfun Sezeroğlu ile bir süre sohbet eden Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzonspor’un ligde ve Avrupa’da başarılı olacağına inandığını kaydetti.
 
Başkan Gümrükçüoğlu, vatandaşların yoğun olarak kullandıkları Kunduracılar Caddesi'nde bozulan zemin ve kırılan taşların bakım ve onarımlarının çalışmalarına kısa bir süre içerisinde başlanacağını ve çalışmaların Kasım ayı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Başkan Gümrükçüoğlu’nun vatandaş ve esnaf ziyaretinde ilginç bir olay yaşandı.  Başkan Gümrükçüoğlu arıza yaparak yolda kalan minibüsü vatandaşlarla birlikte iteleyerek uygun bir yere park edilmesini sağlamaları esnaf ve vatandaş ziyaretinin en ilginç karelerinden birini oluşturdu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler