Başkan Gümrükçüoğlu'na coşkulu karşılama

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının kesinleşmesinin ardından Trabzon'da coşku ile karşılandı.Bugün Ankara'da düzenlenen Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında 2014 Mart ayında yapılacak olan

Başkan Gümrükçüoğlu'na coşkulu karşılama

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının kesinleşmesinin ardından Trabzon'da coşku ile karşılandı.

Bugün Ankara'da düzenlenen Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde 20 il için Başkan adayı olacak isimler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Başbakan Erdoğan'ın açıkladığı bu isimler arasında seçimlere Büyükşehir Belediyesi olarak girecek Trabzon Büyükşehir Belediyesi' de vardı. Mevcut Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yeniden Ak Parti tarafından Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

Bu gelişmenin ardından gece saatlerinde Trabzon'da gelen Başkan Gümrükçüoğlu Havalimanında coşkulu bir grup tarafındankarşılandı. Kendisine çiçek vererek Trabzonspor atkısı takılan Gümrükçüoğlu tezahüratlar arasında Havalimanından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel