Başkan başsağlığı ziyaretinde

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 21 Kasımda etkili olan yağış sebebiyle evlerinin üzerine kaya düşmesi sonucu hayatını kaybeden Turan ve Ayşe Kurt çiftinin oğlu Niyazi Kurt'a başsağlığı ziyaretinde bulundu. Trabzon Belediyesine bağlı Tra

Başkan başsağlığı ziyaretinde

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 21 Kasımda etkili olan yağış sebebiyle evlerinin üzerine kaya düşmesi sonucu hayatını kaybeden Turan ve Ayşe Kurt çiftinin oğlu Niyazi Kurt'a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Trabzon Belediyesine bağlı Trabel A.Ş'de çalışan Niyazi Kurt'u evinde ziyaret eden Gümrükçüoğlu, olayın ardından Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ile Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın, Trabzon'a gelerek kayanın düştüğü evin yanına çıktılarını belirterek, ''Başsağlığı dilediler, sizi sordular. Ama cenazede olduğunuz için görüşemediler'' dedi.

Belediye başkan yardımcılarının sürekli yanlarında olduğunu bildiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, ''Sizin evin de olduğu bölgenin afet kapsamına alınmasıyla ilgili bir çalışma var. Afet İşleri Genel Müdürlüğünden bir ekip bu hafta Trabzon'a gelecek. Ayrıca bu olayın nasıl ve neden gerçeklştiğini de rapor haline getirecekler'' diye konuştu.

Niyazi Kurt ise olaydan sonra Trabzon Belediyesinin desteğini her zaman yanlarında gördüklerini kaydederek, ''Çalıştığım, ekmek yediğim kurum olan Trabzon Belediyesini yanımda görmek bana güç veriyor. Bu zamana kadar acımı paylaştığınız için Allah razı olsun'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler