| Keşfet
Bölgesel Yayın tarihi: 11 Mayıs 2010 20:02

Başkan Bakırcı'dan ilginç ceza

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yol kenarına hafriyat dökerken yakaladığı kişilere döktükleri hafriyatı elleriyle toplattı.İlginç cezaları ile dikkat çeken Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, bu kez yol kenarına hafriyat dökerken yakaladığı kişileri

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yol kenarına hafriyat dökerken yakaladığı kişilere döktükleri hafriyatı elleriyle toplattı.

İlginç cezaları ile dikkat çeken Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, bu kez yol kenarına hafriyat dökerken yakaladığı kişileri ağır bir şekilde cezalandırdı.

Çaykent yolu üzerinde suçüstü yakaladığı kişilere önce para cezası kestiren Başkan Bakırcı, daha sonra döktükleri hafriyatı yeniden araca yükletti.

Harfiyatı döken kişilerin inşaat artıklarını elleriyle araca yükledikleri gözlenirken, daha sonra araca yüklenen hafriyatların yasal döküm alanına dökülmesini sağlandı.
 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!