Başkan Bakırcı'dan ilginç ceza

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yol kenarına hafriyat dökerken yakaladığı kişilere döktükleri hafriyatı elleriyle toplattı.İlginç cezaları ile dikkat çeken Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, bu kez yol kenarına hafriyat dökerken yakaladığı kişileri

Başkan Bakırcı'dan ilginç ceza

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yol kenarına hafriyat dökerken yakaladığı kişilere döktükleri hafriyatı elleriyle toplattı.

İlginç cezaları ile dikkat çeken Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, bu kez yol kenarına hafriyat dökerken yakaladığı kişileri ağır bir şekilde cezalandırdı.

Çaykent yolu üzerinde suçüstü yakaladığı kişilere önce para cezası kestiren Başkan Bakırcı, daha sonra döktükleri hafriyatı yeniden araca yükletti.

Harfiyatı döken kişilerin inşaat artıklarını elleriyle araca yükledikleri gözlenirken, daha sonra araca yüklenen hafriyatların yasal döküm alanına dökülmesini sağlandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel