Başhekimliğe Sürpriz İsim

Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Başkemi Atilla Yılmaz'ın görevden alınmasının ardından yerine kimin atanacağı sorusu gündemdeki sıcaklığını koruyor.Atilla Yılmaz'ın görevden alınmasının ardından başhekimlik için Fatih Devlet hastanesi doktorları Köksal Gün

Başhekimliğe Sürpriz İsim

Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Başkemi Atilla Yılmaz'ın görevden alınmasının ardından yerine kimin atanacağı sorusu gündemdeki sıcaklığını koruyor.

Atilla Yılmaz'ın görevden alınmasının ardından başhekimlik için Fatih Devlet hastanesi doktorları Köksal Güney ve Hakan Usta'nın isimleri ön plana çıkmıştı, ancak yaşanan gelişmeler sürpriz bir ismin makama oturacağını gösteriyor.

Başhekimlik için iplerin Ak Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl'ün elinde olduğu ileri sürülüyor. Erdöl'ün başhekimliğe Trabzon dışından bir ismi getireceği, böylece olası tartışma ve spekülasyonlarının önüne geçileceği belirtiliyor.

İlkhaber

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler