Başhekim Toprağa Verildi

Çalışma ofisinde başına dayadığı pompalı tüfekle intihar eden Bolu Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Sedat Turgay, bugün toprağa verildi.20 yıldır Başhekim olarak görev yaptığı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde düzenlenen törende

Başhekim Toprağa Verildi

Çalışma ofisinde başına dayadığı pompalı tüfekle intihar eden Bolu Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Sedat Turgay, bugün toprağa verildi.

20 yıldır Başhekim olarak görev yaptığı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde düzenlenen törende Turgay'ın çalışma arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Törene Bolu Valisi Ali Serindağ, Milletvekilleri Metin Yılmaz, Fatih Metin, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Jandarma Komutanı Bedri Dursun, Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı, çok sayıda sağlık çalışanı ve vatandaş katıldı.

Cenaze töreninin ardından cenaze Büyük Cami'ye getirildi. Başhekim Sedat Turgay, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Paşaköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel