Başbakanlığa Ordulu Başkan

Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığına, Başbakanlık Başmüfettişi Ordu Kumru'lu hemşerimiz Yunus Arıncı atandı. Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalar 14 Ekim tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararlarına göre, Başbakanlık Teftiş Kurul

Başbakanlığa Ordulu Başkan
Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığına, Başbakanlık Başmüfettişi Ordu Kumru'lu hemşerimiz Yunus Arıncı atandı.

Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalar 14 Ekim tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararlarına göre, Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığına, Başbakanlık Başmüfettişi Yunus Arıncı getirildi.

Diğer Atamalar Şöyle;


Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Gümrük Müsteşarlığına, Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı Maksut Mete atandı. Dış Ticaret Müsteşarlığı Müsteşar Yardımcılığına, Avrupa Birliği Genel Müdürü Cemalettin Damlacı getirildi.
Adlî Tıp Kurumu Beşinci Adlî Tip İhtisas Kurulu Tibbî Genetik Üyeliğine, Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbî Genetik Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr.Mustafa Özen görevlendirildi.
İstanbul Vali Yardımcılığına, Diyarbakır İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Aydın, İzmir Vali Yardımcılığına ise Antalya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zülkif Dağlı atandı.
Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişliğe Aysel Tengilimoğlu atandı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı İş Müfettişliğine Şuayup Er, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine (Bakanlık Temsilcisi) Müsteşar Yardımcısı Ahmet Zahteroğulları, Bakanlık Müşavirliğine, İbrahim Çöllü getirildi.
Bu arada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Mehmet Başar, görevinden alındı.
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Ölçüler ve Standartlar Genel Müdürü İsrafil Çelik, Bağlı ve İlgili Kuruluşlar Dairesi Başkanı Ufuk Özgelen getirildi. Bağlı ve İlgili Kuruluşlar Dairesi Başkanlığına da Bilgi İşlem ve Değerlendirme Dairesi Başkanı Ali Özcan atandı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Saltuk Düzyol görevinden alındı.
Türkiye Atom Enerjisi Kurumu Başkan Yardımcılığına Tahir Akbaş atandı.
Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Dağdelen başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.
Çevre ve Orman Bakanlığı Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne ise Cumali Akın getirildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler