"Başbakan'ın Büyükliman'a gelmesi tarihi bir olay"

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Vakfıkebir, Beşikdüzü, Şalpazarı, Tonya, Çarşıbaşı, Eynesil ve Görele ilçe teşkilatları ve AK Partili belediye başkanları ile kahvaltını bir toplantı düzenledi. Beşikdüzü Dilektaşı Tatil Köyü’nde, Çevre

"Başbakan'ın Büyükliman'a gelmesi tarihi bir olay"

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Vakfıkebir, Beşikdüzü, Şalpazarı, Tonya, Çarşıbaşı, Eynesil ve Görele ilçe teşkilatları ve AK Partili belediye başkanları ile kahvaltını bir toplantı düzenledi. Beşikdüzü Dilektaşı Tatil Köyü’nde, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta Başkanlığı’ndan yapılan toplantıya AK Partili ilçe ve belde belediye başkanları, Çarşıbaşı, Vakfıkebir, Beşikdüzü, Tonya, Şalpazarı, Eynesil ve Görele ilçe başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, gençlik kolları başkanları, kadın kolları başkanları ile belediye meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda ilçe başkanları, belediye başkanlarının konuşmalarının ardından Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta yaptığı konuşmada; “Sayın Başbakanımızın Büyükliman Bölgesi’ne, Vakfıkebir’e gelmesi tarihi bir olaydır. Bu güzellikleri bizlere yaşatan özellikle Dünya liderimiz, Sayın Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu birlikteliklerin nasıl yapıldığını, gönül bağlarının nasıl kuvvetlendirildiğini, gönül bağlarının nasıl kurulduğunu, insanlar arasında sevgi, saygı ve hoşgörünün hangi şartlarda, ne şekilde olacağını o bizlere gösterdi.

İnşallah önümüzde çok daha güzel günler bizi bekliyor. Amacımız, böylesine bir Dünya liderini kendi bölgemizde en iyi şeklide ağırlamaktır. Pazar günü inşallah tüm teşkilatlarımızla, belediye başkanlarımızla,  gençlik ve kadın kollarımız, partililerimiz ve halkımızla birlikte Sayın Başbakanımızı bağrımıza basacağız. Sayın Başbakanımızı Büyükliman Bölgesi’nde en güzel şekilde karşılayıp, ağırlayıp en güzel şekilde uğurlayacağız. Şimdiden Büyükliman Bölgemizi Sayın Başbakanımızın heyecanı sardı. Herkes büyük bir heyecanla Sayın Başbakanımızı bekliyor.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel