| Keşfet
Bölgesel Yayın tarihi: 18 Aralık 2009 15:01

Başbakan'a tek kişilik tepki

Trabzon ve Rize'de bir dizi açılışlarda bulunmak üzere Trabzon'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı Arsin Merkez Camii çıkışında bir vatandaşın tepkisine maruz kaldı.Cami çıkışında merdivenlerde vatandaşlarla sohbet eden Başbakan R

Trabzon ve Rize'de bir dizi açılışlarda bulunmak üzere Trabzon'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı Arsin Merkez Camii çıkışında bir vatandaşın tepkisine maruz kaldı.


Cami çıkışında merdivenlerde vatandaşlarla sohbet eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, burada bir vatandaşın tepkisi ile karşılaştı.

İsmi belirlenemeyen bir vatandaş Başbakan'a "açız" diye sitemde bulundu. Şahıs, alanda bulunan korumalar ve görevliler tarafından uzaklaştırıldı. Başbakan Erdoğan, daha sonra Rize'ye hareket etti.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!