Başbakan Trabzon'u iyi bilir

AKP Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, AKP İl Gençlik Kolları Kongresine katılmak için Trabzon'a gelen Başbakan Erdoğan'ın bu gezisinin iki ay önceden planlandığını belirterek, bundan bir takım anlamların çıkarılmamasını istedi.   Başbakan Recep Tayyip Er

Başbakan Trabzon'u iyi bilir

AKP Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, AKP İl Gençlik Kolları Kongresine katılmak için Trabzon'a gelen Başbakan Erdoğan'ın bu gezisinin iki ay önceden planlandığını belirterek, bundan bir takım anlamların çıkarılmamasını istedi.

 

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AKP Trabzon İl Gençlik Kolları Kongresi'ne katılmak için yarın Trabzon'a geliyor.

 

Başbakan'ın Trabzon ziyareti öncesi bir basın toplantısı düzenleyen AKP Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, Başbakan'ın gelmesiyle Trabzon'un yine tarihi bir gün yaşayacağını belirtti.

 

Hangi siyasi görüşten olursa olsun tüm Trabzonluları Başbakan'ı karşılamaya çağıran Balta, amaçlarının ortak bir düşüncede uzlaşıp Trabzon'a ve halka hizmet etmek olduğunu söyledi.

 

Başbakan Erdoğan'ın gerçekleştireceği Trabzon gezisinin iki ay önce planlandığını kaydeden Balta, “Kimse bunu yanlış anlayıp, bir takım anlamlar çıkarmasın. Biz kimseye güç gösterisi yapmıyoruz, yapmayız da. Çünkü biz halkımızın sorumluluğunu taşıyoruz ve bu sorumluluk içerisinde davranıyoruz” diye konuştu.

 

Trabzon'un çözüm bekleyen sorunlarını içeren bir dosyayı Başbakan'a sunacaklarını da ifade eden Balta, “Sayın Başbakanımız Trabzon'un sorunlarını bizden çok daha iyi bilmektedir. Sayın Başbakan bugüne kadar olduğu gibi bundan sonda da Trabzon'a destek vermeye devam edecektir” ifadesini kullandı. Başbakan Recep Tayip Erdoğan, bugün yapılacak olan AKP Trabzon İl Gençlik Kolları Kongresine katılacak. Trabzon Valiliğini de ziyaret edecek olan Başbakan'ın daha sonra da Erzurum'a gideceği bildirildi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel