Başbakan Erdoğan'ın Gazi yakını heyecanına yenildi!

Gaziler Günü dolayısı ile düzenlenen törende Rizeli gaziler adına konuşmak üzere kürsüye çıkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da yakını olan gazi İsmail Erdoğan, heyecanına yenik düşünce konuşmasını güçlükle tamamlandı.Gaziler Günü dolayısı ile Rize’

Başbakan Erdoğan'ın Gazi yakını heyecanına yenildi!

Gaziler Günü dolayısı ile düzenlenen törende Rizeli gaziler adına konuşmak üzere kürsüye çıkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da yakını olan gazi İsmail Erdoğan, heyecanına yenik düşünce konuşmasını güçlükle tamamlandı.
Gaziler Günü dolayısı ile Rize’de Atatürk Anıtı önünde bir tören düzenlendi. Törene bürokratlar, gaziler, şehit aileleri, az sayıda öğrenci ve askerler katıldı. Törende protokol mensupları, öğrenciler ve askerler tören boyunca ayakta beklerken gaziler ve şehit yakınları töreni oturarak izledi.
Törende ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da yakın akrabası olan Kıbrıs Gazisi İsmail Erdoğan yaptı. Heyecanına yenik düşen Erdoğan, konuşmasını güçlükle tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel