Başbakan Erdoğan Zağanos'ta

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Trabzon Valiliğini ziyaret ederek burada Trabzon Valisi Nuri Okutan ile görüşme yaptı. Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ve Trabzon Milletvekilleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a eşlik etti.  Başbakan Erdoğan daha so

Başbakan Erdoğan Zağanos'ta

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Trabzon Valiliğini ziyaret ederek burada Trabzon Valisi Nuri Okutan ile görüşme yaptı. Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ve Trabzon Milletvekilleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a eşlik etti.

 

Başbakan Erdoğan daha sonra yapımında sona gelinen Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesini yerinde incelemek üzere hareket etti. Erdoğan burada çocuklara oyuncak dağıtırken, Zağonos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında yetkililerden bilgi aldı.  

Başbakan Erdoğan daha sonra Trabzon Havaalanı'ndan Erzurum'a hareket etti.

 

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ise Trabzon'da kalarak, Umut ve Savaşım Derneği'nin Atatürk Alanı'nda açtığı 'Kanser Hastaları Yalnız Değilsiniz' stantını Trabzon Valisi Nuri Okutan ve Emniyet Müdürü Feridun Boz ile ziyaret etti. Bakan Özak burada vatandaşlarla sohbet etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler