Bardakoğlu Trabzon'a geliyor

14 Nisan Pazartesi günü Devlet Bakanı M. Sait Yazıcıoğlu'nun ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu'nun katılımıyla Trabzon'dan start alacak olan Kutlu Doğum Haftası için Trabzon'da hummalı çalışmalar başladı.  Trabzon Müftüsü Ahmet Bulut 14 N

Bardakoğlu Trabzon'a geliyor

14 Nisan Pazartesi günü Devlet Bakanı M. Sait Yazıcıoğlu'nun ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu'nun katılımıyla Trabzon'dan start alacak olan Kutlu Doğum Haftası için Trabzon'da hummalı çalışmalar başladı.

 

Trabzon Müftüsü Ahmet Bulut 14 Nisan Pazartesi günü Zorlu Otel'de başlatılacak olan "Kutlu Doğum Hafası" öncesi bugün Usta Otel'de kahvaltılı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

Öte yandan Rize'de, Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında çeşitli yarışmalar düzenleneceği bildirildi.


İl Müftüsü Zeki Sayar, yaptığı açıklamada, bu yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında il müftülüklerince bir dizi etkinlik düzenleyeceklerini belirtti.


Bu kapsamda Kuran kursu öğrencileri ve din hizmetleri sınıfında çalışan personel arasında olmak üzere 2 ayrı yarışma düzenleyeceklerini ifade eden Sayar, ''Din görevlileri arasında yapılacak olan yarışma hadis ezberleme, makale yazma ve hutbe yazma alanlarında olacak. Kuran kursu öğrencileri arasındaki yarışma ise Kuran-ı Kerim okuma ve bilgi, hadis ezberleme ve peygamberimize mektup yazma alanlarında yapılacak'' dedi.


Yarışmalara katılmak isteyenlerin müftlüklerinden bilgi alabileceğini belirten Sayar, yarışmalar sonunda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verileceğini kaydetti.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel