Balta'ya Başkan desteği...
AK Parti'nin yeni il başkanı Muhammet balta'ya eski il başkanlarından tam destek çıktı. Ali Rıza Akdeniz, Av.İbrahim Keskin ve Ahmet Metin Genç, Balta'yı kutlayarak tam destek sözü verdi.
Yayınlanma:
ALİ RIZA AKDENİZ;
Partinin aramış olduğu bütün özelliklere ship. Mütevazi kişiliği ile teşkilatlarda hoşgörü ve diyaloğu sağlayabilecektir.
İBRAHİM KESKİN;
Muhammet Balta son derece başarılı, dürüst ve temiz bir kişidir. Yeni başkanımızın arkasındayız ve destekçisiyiz.
AHMET METİN GENÇ;
Hayırlı olsun. AK Parti'nin geleceği için faydalı olan her türlü adımın yanında bizde varız,desteğimiz, katkımız aynen sürer
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Bölgesel