Bakın şu Trabzon Belediye başkanının yaptığına(!)

Trabzon’un Pazarkapı mahallesinde bulunan Balıkçı Pazarı’nı ziyaret eden Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu çevre temizliğine dikkat çektikten sonra yerde bulunan çöpleri toplayarak esnafa örnek oldu.Sabahın erken saatlerinde gittiği Ba

Bakın şu Trabzon Belediye başkanının yaptığına(!)

Trabzon’un Pazarkapı mahallesinde bulunan Balıkçı Pazarı’nı ziyaret eden Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu çevre temizliğine dikkat çektikten sonra yerde bulunan çöpleri toplayarak esnafa örnek oldu.

Sabahın erken saatlerinde gittiği Balık Pazarı’nda esnaf ile sohbet edip sorunlarını dinleyen Başkan Gümrükçüoğlu ardından çevrede incelemelerde bulundu. Balık Pazarı’nın hemen yanında bulunan tel örgülerle çevrilmiş yeşillik alanın çöp ve balık atıkları ile kirletilmiş olduğunu gören Gümrükçüoğlu alanın kısa sürede temizlenmesi için ilgililere talimat verdi. Ardından esnaf ile konuşan Gümrükçüoğlu, "Sokaklar hepimizin ortak yaşam alanlarıdır. Nasıl ki evimizdeki halımızı temiz tutuyoruz aynı şekilde sokaklarımızı da temiz tutmalıyız. Temiz olmak bir medeniyet göstergesidir. Şehrimize sahip çıkmak hepimizin görevidir" dedi.

Ardından söz konusu yeri temizlemeye gelen belediye personelinin yanına giden Gümrükçüoğlu, temizlik görevlisinden eldiveninin birini isteyerek birlikte çöpleri toplamaya başladı. Başkanın çöp topladığını gören bölge esnafı da Başkan’ın yanına giderek ellerine aldıkları poşetlerle çöplerin toplanmasına yardımcı oldu.

20131007aw000309_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel