Bakan Özak'a haksızlık yapılıyor

2009 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı adaylığına niyetli olduğunu daha önce de yaptığı açıklamalarla ifade eden AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Ergin Aydın haber61 gazatesine önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti Mer

Bakan Özak'a haksızlık yapılıyor

2009 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı adaylığına niyetli olduğunu daha önce de yaptığı açıklamalarla ifade eden AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Ergin Aydın haber61 gazatesine önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bakan Faruk Özak'ın AK Parti'den Belediye Başkan adayı olabileceği söylentilerine tepki gösterdi.

4 SENEDE 2 PROJELERİ VAR
Belediye Başkanlığı için adı geçen Ergin Aydın, böyle bir teklifin geldiği anda kabul edeceğini ifade ediyor. Aday olduğu takdirde Volkan Canalioğlu gibi güçlü bir ismin karşısında seçimi kazanıp kazanamayacağını sorduğumuz Aydın, “Bugün siyasi partiler aday çıkardığı takdirde hepsi de kazanma şartıyla ayağa kalkıyor. Tek adaylı seçim dahi olsa sandıktan çıkan sonuç çok önemlidir. 4 senede 2 proje daha yeni hayata geçti.Biz Trabzon'un şuan ki halini merkezi hükümetin projeleri ile yarışacak hale gelmediğini düşünüyoruz” dedi.

BAKANI ADAY GÖSTERMEK EN BÜYÜK HAKSIZLIK
AK Parti'nin olmazsa olmazı haline getirilen Trabzon Belediyesi'ni kazanmak için AK Parti'nin elindeki taşların hepsini dökeceği konuşuluyor. Ve hatta Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'ın dahi adaylığı konuşuluyor.
Bakın Ergin Aydın, bu düşünceleri nasıl yorumluyor; “Kimse bulunmaz nimet değil. Herkesin bir artısı bir eksisi vardır. Bu noktada yeter ki insanlar karşılarındaki kişilerle iletişimlerini kursunlar. AK Parti bu seçimde organizesini iyi yapacaktır. Geçmişte aday adayları arasında yarıştırma olmuştu. Bunu yapmayacaktır AK Parti. Başbakanımız 'Benim Trabzon Belediye başkanı adayım budur' diyecek. Ve herkesin adayı olacak. Kırılma darılma olmayacaktır. Ben olmadım başkası da olmasın mantığı olmayacak. Bu mümkün değil teşkilatçılıkta bu olmaz. Bir aday belirlenmişse herkesin adayı O'dur. Kamuoyunun sesi kimi gösteriyorsa adayımız O'dur. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Teşkilatta benimseyecek, Trabzon kamuoyu da benimseyecek. Zaten kamuoyunun benimsemediği birisiyle seçime girersen kazanma şansın az olur. AK Parti varını yoğunu ortaya koyacak diye bir şey söz konusu olması ve Bakan Özak'ın belediye başkanlığı noktasında düşünülmesi ve bakanımıza en büyük haksızlık olur.

HERKES ABİSİNİ SEVSEYDİ TARTIŞMA OLMAZDI
Volkan Canalioğlu'nu yani 'Volkan Abi'yi bir belediye başkanı olarak nasıl bulduğunu sorduğumuz Ergin Aydın, “ Herkes abisini sevseydi aile içinde tartışma yaşanmazdı. Trabzon'da belediye olarak yapılması gereken o kadar çok proje var ki. Tekel binasının daha önce temelinin atılmasını beklerdim. Hamamizade'nin hemen başlatılması gerekirdi. Ertelenen projeleri seçim vaadi olarak yapmaya çalışıyor. Bir belediye başkanı seçime az bir zaman kaldıysa bir mülk satmaması gerekir. Sayın Başkanımız özel hastanenin mülkünü seçimlere yaklaştığımız bu süre içerisinde satma kararı aldı. Bundan sonra gelecek olan belediye başkanına bir şey bırakmamak için mi bunu satıyorsunuz. Yoksa seçimlere borçsuz girmenin veya bu parayı seçimde harcamak için mi satıyorsunuz”

Kaynak: Haber61 Gazetesi 2. sayısı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel