Bakan Özak sahaları gezdi!

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Bayburt'taki Kop Dağı Kayak Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe ve Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık ile birlikte Erzurum

Bakan Özak sahaları gezdi!

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Bayburt'taki Kop Dağı Kayak Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.

Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe ve Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık ile birlikte Erzurum'dan karayolu ile Bayburt'a geldi. Bakan Özak'ı Kopdağı Kayak Merkezi'nde Bayburt Valisi Kerem Al ve Gençlik Spor İl Müdürü Hatice Yazgan karşıladı. Kayak tesislerini inceleyen Bakan Özak, Kayak Federasyonu Başkanı ve il müdüründen bilgi aldı.

Tesis için gerekli olan telesiyej ihalesinin Kayak Federasyonu tarafından ihaleye çıkarılmasını isteyen Bakan Özak, Aslan Dağı piknik alanında yapılması planlanan mini futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası alanını da gezdi. Sahaların yapımı konusunda bakanlık olarak destek vereceklerini dile getiren Özak, daha sonra Bayındırlık ve İskan Bakanlığı döneminde temelini attığı Aydıntepe Göleti'ni gezdi. Bakan Özak, incelemelerinin ardından Gümüşhane'ye hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel