Bakan Faruk Özak Bayburt'ta

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde yapımı devam eden Yayla Göleti'nde incelemelerde bulundu. Bakan Özak, incelemeleri sırasında yanına gelen zihinsel engelli gence 40 YTL harçlık verdi. Giresun Tirebolu'dan karayoluyla

Bakan Faruk Özak Bayburt'ta

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde yapımı devam eden Yayla Göleti'nde incelemelerde bulundu.

 Bakan Özak, incelemeleri sırasında yanına gelen zihinsel engelli gence 40 YTL harçlık verdi.
Giresun Tirebolu'dan karayoluyla akşam saatlerinde Bayburt'a gelen Bakan faruk Özak, Aydıntepe ilçesinde yapımı devam eden Yayla Göleti'nde incelemelerde bulundu. Bayburt Valisi Kerem Al'dan gölet hakkında bilgi alan Bakan Özak, bu arada yanına gelen çocuklara yakın ilgi gösterdi. Bakan Özak, koruma engelini aşarak önünü kesen Ahmet isimli zihinsel en engelli bir gence de 40 YTL verdi. Parayı az bulan genç, Bakan Özak'tan daha fazla para istedi. Bunun üzerine espri yapan Bakan Özak, "Bayburt'ta haracımızı
verdik" dedi.

Bakan Özak, daha sonra inşaat şantiyesinde beraberindekilerle birlikte yer sofrasında kuzu çevrime yedi. Bakan Özak, incelemelerinin ardından karayoluyla Trabzon'a hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel