Bakan Bayraktar teşekkür etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Cuma günü Yavuz Selim Stadında yaklaşık 4 bin kişiye verdiği iftara her kesimden yoğun bir katılım olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Trabzon bir kez daha farkını gösterdi ve bizi bağrına bastı” de

Bakan Bayraktar teşekkür etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Cuma günü Yavuz Selim Stadında yaklaşık 4 bin kişiye verdiği iftara her kesimden yoğun bir katılım olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Trabzon bir kez daha farkını gösterdi ve bizi bağrına bastı” dedi.

Trabzon halkına ve şehrin önde gelenlerine iftara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Bayraktar, şöyle konuştu: “İftarımıza Trabzonlular’ın gösterdiği ilgi, oluşan birlik ve beraberlik tablosu herkesi mutlu etmiştir. Ramazan ayının ruhuna uygun iftarda bir araya gelen Trabzonlu kardeşlerimin, bu birliktelik tablosunu gelecekte de sürdüreceğine inanıyorum.”

Yavuz Sultan Selim Stadında düzenlenen iftarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon halkının büyük bir aile olduğunu hatırlatarak şunları söyledi: “İftarımıza her siyasi düşünceden, her meslek grubundan ve toplumun her kesiminden katılım olması içinde bulunduğumuz günlerin ruhuna uygun düşmüştür. En az 4 bin kişinin katıldığı iftar yemeğimizde halkımızla buluştuk. İftarımıza katılan başta Trabzonspor yönetimi ve taraftarı olmak üzere derneklere, meslek kuruluşlarına, esnaf ve siyasi parti temsilcilerine, sendikalara, basın kuruluşlarına, belediye başkanları ve diğer yöneticilere teşekkür ederim. Ayrıca, davetimize icabet ederek bizi kucaklayan Trabzonlu kardeşlerimin de gözlerinden öpüyorum.”

Trabzon’un bir evladı olarak ülkenin kalkınması için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Bakan Bayraktar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye’ye ve Trabzon’a hizmet etmek büyük bir ayrıcalıktır. Yüce Rabbim ağır sorumluluk isteyen bu yükü bizlere nasip etti. İnşallah halkımızın duası ve desteği ile kalkınma yolunda devam edeceğiz. Trabzonlu kardeşlerime şunu özellikle söylemek isterim ki; el ele verirsek büyük gibi görünen tüm zorlukların üstesinden gelebiliriz. El ele verirsek çocuklarımıza daha güzel bir Trabzon ve Türkiye bırakabiliriz. Bu iftar programında gördüğüm manzara, tam bir birlik ve beraberlik tablosuydu. Bu birlikteliği koruduğumuz sürece hiçbir güç bizi halkımıza hizmet etmekten geri bırakamaz.”

 

20130804aw000185_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel