| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Bölgesel Yayın tarihi: 07 Haziran 2008 09:11

Baba ve kızın kestirme köprüsü

Zonguldak'ın Kilimli Beldesi'nde demircilik yapan 75 yaşındaki Nizamettin Velioğlu 1993 yılında yaptırdığı iki apartmanın 5'inci katlarını kendisine ve kızına tahsis etti.  Velioğlu, B blokun aynı katında oturan evli kızı Gülsüm Kaymakçı'nın evine kestirm

Zonguldak'ın Kilimli Beldesi'nde demircilik yapan 75 yaşındaki Nizamettin Velioğlu 1993 yılında yaptırdığı iki apartmanın 5'inci katlarını kendisine ve kızına tahsis etti.

 

Velioğlu, B blokun aynı katında oturan evli kızı Gülsüm Kaymakçı'nın evine kestirmeden gidebilmek için 3 yıl önce balkondan balkona köprü yaptırdı. Velioğlu Ailesi ile Kaymakçı Ailesi, merdiven inip çıkmadan, üstü ve yanları kapalı olan köprüden geçerek birbirlerini ziyaret ediyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!