Baba kız toprağa verildi

Olay, İlkadım ilçesinin Çanakçı köyünde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sami Koyuncu (56), Hüseyin E.'nin (57) evine giden içme suyu borusunu çıkararak bahçesini suladı. Daha önce de aralarında ayrı meseleden dolayı husumet bulunan Hüseyin E. il

Baba kız toprağa verildi

Olay, İlkadım ilçesinin Çanakçı köyünde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sami Koyuncu (56), Hüseyin E.'nin (57) evine giden içme suyu borusunu çıkararak bahçesini suladı. Daha önce de aralarında ayrı meseleden dolayı husumet bulunan Hüseyin E. ile Sami Koyuncu tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Hüseyin E., silah ve baltayla Sami Koyuncu ile kızı Sevda Koyuncu’yu (30) ağır yaraladı. Ağır yaralanan baba ve kızı, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Eşinden ayrıldığı ve baba evinde kaldığı öğrenilen 1 çocuk annesi Sevda Koyuncu, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baba Koyuncu da dün gece saat 22.00 sıralarında hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Hüseyin E. ise İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı.

CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ
Otopsinin ardından köye getirilen baba ve kızının cenazeleri evlerinin önünde yan yana konuldu. Burada dua yapıldı ve helallik alındı. Eşini ve kızını kaybeden Fadime Koyuncu, tabutlara sarılarak gözyaşı döktü. Kızları Selma Koyuncu ile Serap Al da babalarının ve kardeşlerinin tabutları başında ağladı. Cenazeyi evlerinin kenarında gözyaşları içinde izleyen Koyuncu ailesinin oğulları Engin Koyuncu ve Ender Koyuncu'nun ise ayakta güçlükle durdukları gözlendi.
Baba-kızın cenazesi bugün köy camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.

KATİL ZANLISI ADLİYEDE
Öte yandan, katil zanlısı Hüseyin E., jandarmadaki sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesi’ne çıkarıldı. Zanlının adliyeye çıkarılışı esnasında geniş güvenlik önlemi alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel