Aykan MTA'ya çıkarma yaptı

Ziyarette çalışmaları hakkında bilgi veren MTA Bölge Müdürü Arif Sağlam, son dönemde bölgenin birçok kesiminde değerli altın madeni yatakları tespit ettiklerini söyledi. Doğu Karadeniz'i yaptıkları çalışmalarla adeta parsellediklerini kaydeden Sağlam “Baş

Aykan MTA'ya çıkarma yaptı

Ziyarette çalışmaları hakkında bilgi veren MTA Bölge Müdürü Arif Sağlam, son dönemde bölgenin birçok kesiminde değerli altın madeni yatakları tespit ettiklerini söyledi.

Doğu Karadeniz'i yaptıkları çalışmalarla adeta parsellediklerini kaydeden Sağlam “Başta Trabzon olmak üzere bütün iller için önemli projelerimiz var ve birçoğu uygulama aşamasında. Bölgemiz özellikle bakır, kurşun, çinko ve altın yatakları bakımından çok zengin. Son dönemde bölgenin birçok kesiminde değerli altın yatakları tespit ettik” dedi.

Milletvekili Aykan'ın eski bir MTA'lı ve iyi bir jeolog olmasının kendileri açısından bir şans olduğunu da dile getiren Sağlam, yürüttükleri çalışmalarda gösterdiği katkıdan dolayı Aykan'a teşekkür etti.

Trabzon Milletvekili Asım Aykan da “Bölgemiz için önemli projeler yürüten ve her an sahada olan MTA'ya desteklerimiz geçmişte olduğu gibi devam edecektir” şeklinde konuştu.

Öte yandan Trabzon Milletvekili Asım Aykan, ziyaret esnasında Bener Cordan İlköğretim Okulu'ndan MTA'ya uygulamalı eğitim için gelen 4-A sınıfı öğrencilerine bilgi ve deneyimlerini aktarma fırsatı da buldu. Aykan, öğrencilerle bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler