Ayder Yaylası'nda ki kaçak yapılar

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası'nda kaçak ya da ruhsata aykırı yapılan 60 binanın  yıkılması için açılan ihale, katılan olmayınca iptal edildi. Çamlıhemşin Belediyesi Meclis kararının ardından Ayder'de suhsatsız ya da

Ayder Yaylası'nda ki kaçak yapılar
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası'nda kaçak ya da ruhsata aykırı yapılan 60 binanın  yıkılması için açılan ihale, katılan olmayınca iptal edildi.
 
Çamlıhemşin Belediyesi Meclis kararının ardından Ayder'de suhsatsız ya da ruhsata aykırı inşa edilen 60 binanın yıkılması için daha önce Belediye Toplantı Salonu'nda ihale yapılacağı yönünde duyuru yapıldı. İhale, katılan firma olmayınca iptal edildi. 
 
Çamlıhemşin Belediye Başkanı İdris Lütfü Melek, yaptığı açıklamada, kaçak yapılan 60 binanın yıkılması için ihaleye açıldığını belirterek, ''Kaçak ve ruhsata aykırı yapılan yapıların yıkılması için hizmet alımı Kamu İhale Kanunun 19. maddesine göre açık ihaleye çıktık ancak ihaleye kimse kayılmyınca iptal oldu. Kaçak yapılara asla izin vermeyeceğiz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler