'Atlayacaksan atla' diye bağırdılar

İntihara kalkışan kişiye vatandaşlar “Atlayacaksan atla” diye bağırdılar. Rize’de yaya üst geçidin kemer şeklindeki direğinin üzerine çıkan Mısırlı 39 yaşındaki Ali Raşit adlı kişi boğazına bağladığı iple kendini asarak intihara kalkıştı. Vatandaşlar, yak

'Atlayacaksan atla' diye bağırdılar

İntihara kalkışan kişiye vatandaşlar “Atlayacaksan atla” diye bağırdılar. Rize’de yaya üst geçidin kemer şeklindeki direğinin üzerine çıkan Mısırlı 39 yaşındaki Ali Raşit adlı kişi boğazına bağladığı iple kendini asarak intihara kalkıştı. Vatandaşlar, yaklaşık bir saat süreyle polis ve itfaiye ekiplerini uğraştıran Mısırlı vatandaşa “Atlayacaksan atla” diye bağırdı.

buyuk.jpg

 

Rize’de Ekrem Orhon Mahallesi Menderes Bulvarı üzerindeki yaya üst geçidin kemer şeklindeki ayakları üzerine çıkan Ali Raşit adlı Mısırlı vatandaş, boğazına bağladığı iple intihara kalkıştı. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis, Menderes Bulvarını trafiğe kapattı, İtfaiye ve 112 acil servis ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri vatandaşın atlama olasılığına karşı karayolunun ortasındaki küçük ağaçları kesip refüje branda gerdi. Polis, ardından merdivenli itfaiye aracı ile yanına çıktığı vatandaşı ikna etmeye çalıştı, ancak sonuç alamadı. Bu sırada çevrede genç yaşlı toplanan yüzlerce kişi cep telefonu ile görüntü aldı, çocukları ile birlikte intihar girişimini seyretti. Bazı vatandaşlar ise “Atlayacaksan atla” diyerek vatandaşa bağırdı.

Bir ara bileklerini kesen ve üst geçide bağladığı ipi boğazına geçiren Mısırlı vatandaş, çevrede toplanan kalabalığa heyecanlı anlar yaşattı. Polisin ikna çabaları sonucu bir saat sonra itfaiye merdiveni yardımıyla indirilen vatandaş polis aracına bindirilerek hastaneye götürüldü. Bu sırada bazı vatandaşlar Mısır asıllı vatandaşa tepki gösterdi. Mısırlı olan Ali Raşit’in iş bulmak için Türkiye’ye geldiği ancak iş bulamadığı için parasız kaldığı ve ülkesine dönemediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel