Atalay Trabzon'u inceliyor

Uluslararası Spor Organizasyonlarından Sorumlu Başkoordinatör Mehmet Atalay, Trabzon ve ilçelerinde incelemelerde bulundu. Atalay, beraberinde Gençlik Merkezleri Daire Başkanı Adnan Gül, 2011 Avrupa Gençlik Oyunları Koordinatörü Nihat Döker, Trabzon İl Ge

Atalay Trabzon'u inceliyor

Uluslararası Spor Organizasyonlarından Sorumlu Başkoordinatör Mehmet Atalay, Trabzon ve ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Atalay, beraberinde Gençlik Merkezleri Daire Başkanı Adnan Gül, 2011 Avrupa Gençlik Oyunları Koordinatörü Nihat Döker, Trabzon İl Gençlik ve Spor Müdürü Şerif Özgür ile il merkezi ve Araklı, Sürmene, Of, Çaykara ilçelerinde belediye başkanları ve kaymakamları ziyaret etti.
Daha sonra ilçelerdeki spor tesislerinde inceleme yapan ve eksikler hakkında bilgi alan Atalay, eksiklerin en kısa sürede giderilmesi gerektiğini söyledi.

Trabzon'da düzenlenecek 2011 Avrupa Gençlik Oyunları'nın en iyi şekilde yapılmasını istediklerini belirten Atalay, ''Gençlik olimpiyatlarında ilçelerimizde birer spor faaliyetinin yapılması yönünde çalışmamız var. Bu nedenle ilçelerimizdeki spor tesislerinin eksiklerini bir an önce tamamlamalıyız'' dedi.
Atalay, yarın da Trabzon'un diğer ilçelerinde incelemelerde bulunacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel