Asker Taşıyan Otobüsde Kaza

Samsun'dan Erzurum'a asker sevkiyatı yaptığı belirtilen yolcu otobüsünün kamyonla çarpışması sonucu 6 kişinin öldüğü, 45 kişinin de yaralandığı trafik kazasında ölenlerin kimlikleri tespit edildi.Edinilen bilgiye göre kaza, Amasya-Taşova Karayolu'nun 14.

Asker Taşıyan Otobüsde Kaza


Samsun'dan Erzurum'a asker sevkiyatı yaptığı belirtilen yolcu otobüsünün kamyonla çarpışması sonucu 6 kişinin öldüğü, 45 kişinin de yaralandığı trafik kazasında ölenlerin kimlikleri tespit edildi.


Edinilen bilgiye göre kaza, Amasya-Taşova Karayolu'nun 14. kilometresinde gece saat 00.40 sıralarında meydana geldi. Samsun'dan Erzurum'a asker sevkiyatı yaptığı belirtilen Mehmet Çoban yönetimindeki 60 KK 889 plakalı yolcu otobüsü, Amasya'nın Çiğdemli Köyü'nde karşı yönden gelen Rıza Kılınç yönetimindeki 04 D 2202 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı.

 Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da yoldan çıkarak, şarampole yuvarlandı. Kazada, kamyon sürücüsü Rıza Kılınç (34) ve otobüs sürücüsü Mehmet Çoban
(36) ile birlikte Celal Çoban (21), Satılmış Çağlayan, Barış Ayar ve Ayşe Uygun hayatını kaybetti.

 Olayda 45 kişi de yaralandı.Yaralıların Samsun ve Amasya'da bulunan hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Otobüste askerlerin yanı sıra sivil vatandaşların da yolcu olarak bulunduğu ifade edildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler