Artvinliler'de yeni dönem başladı

9 Mart 2010 tarihinde Trabzon’da kurulan “Trabzon Artvinliler Derneği” dün Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Genel Kurula KTÜ Öğretim üyelerinden Prof. Dr. Engin Eğilmez, Yrd.Doç. Dr. Selçuk Gümüş, Prof. Dr. Hulisi Acar ile birlikte eski Trabzon Çalış

Artvinliler'de yeni dönem başladı

9 Mart 2010 tarihinde Trabzon’da kurulan “Trabzon Artvinliler Derneği” dün Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Genel Kurula KTÜ Öğretim üyelerinden Prof. Dr. Engin Eğilmez, Yrd.Doç. Dr. Selçuk Gümüş, Prof. Dr. Hulisi Acar ile birlikte eski Trabzon Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müdürü Sadık Şahin,Zafer İlköğretim Okul Müdürü Paşa Ali Şahin ve çok sayıda KTÜ’de eğitim-öğretim gören Artvinli öğrenciler katıldı.

Genel kurul sonrası başkanlığa Ahmet Külekçi seçilirken yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Ahmet Külekçi, Özcan Ülkeroğlu, Hasan Murat Şahin, Esmeray Köroğlu, Cenk Yılmaz”

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, hedeflerinin Trabzon’da yaşayan Artvinlileri bir çatı altında olacağı bir lokal kazandırmak olduğunu belirterek, ”Dayanışma içinde hem kendi kültürümüzü yaşamak hem de yaşatmak adına yola çıktık. Artvin insanın dürüst, çalışkan ve güvenilir olması bizim en büyük onurumuzdur. Trabzon’da yaşayan yaklaşık iki bin Artvinli hemşerilerimizin sesi ve kulağı olacak genç-üretken ve heyecanlı bir ekiple faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel