Artvinli burun şampiyonu dertli

Rize'de 1998 ve 2000 yıllarında düzenlenen Uluslararası Uzun Burun yarışması'nda 8. 8 santimetrelik burnuyla 1. olan ve Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Artvinli Mehmet Özyürek (61), rekorun kendisine bir şey getirmediğinden dert yandı. Burun kralı Kurtl

Artvinli burun şampiyonu dertli

Rize'de 1998 ve 2000 yıllarında düzenlenen Uluslararası Uzun Burun yarışması'nda 8. 8 santimetrelik burnuyla 1. olan ve Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Artvinli Mehmet Özyürek (61), rekorun kendisine bir şey getirmediğinden dert yandı. Burun kralı Kurtlar Vadisi dizisinde baş rol oyunculuk istedi.

Evinde gazetecilere hamsi ziyafetinde bulunan Dünya Burun şampiyonu Mehmet Özyürek, "Evet benim bir ünvanım var, ama bir işe yaramıyor. Bir getiri beklerken aksine götürüsü daha çok oluyor " dedi. Kurtlar Vadisi dizisinde baş rol oyunculuğu verildiği taktirde şöhreti yakalayacağına inandığını ifade eden Özyürek, geçmişte gazetelere yansıyan haber küpürlerini sandığa gömdüğünü söyledi.

Özyürek, geçmişte Hülya Avşar'ın programına katıldığını hatırlatarak, bu programda "Avşar kızı, burnumu eski eşinin burnuna benzetmişti." diyerek esprisini yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel