Artvin'de yangın

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Araklı mahallesinde Ömer Bakırcı isimli vatandaşa ait ahırda, akşam saat 21.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle mahallede büyük panik yaşanırken, ahırda bulunan 2 büyük baş hayvan,

Artvin'de yangın
Edinilen bilgiye göre, ilçenin Araklı mahallesinde Ömer Bakırcı isimli vatandaşa ait ahırda, akşam saat 21.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın nedeniyle mahallede büyük panik yaşanırken, ahırda bulunan 2 büyük baş hayvan, bir katır ve 2 koyun telef olmaktan son anda kurtarıldı.

Yusufeli Belediyesi ile Orman İşletmesi'ne ait itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda yangın kısa sürede söndürüldü. Belediye Başkanı Yusuf Sağlam da yangın söndürme çalışmalarına katılırken, yangın sonrası ahır kullanılamaz hale geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel