Artvin'de şehide son görev!

Hakkari'deki terör saldırılarında şehit olan 24 askerden biri olan piyade onbaşı Soner Ateşsaçan bugün Artvin'in Yusufeli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.Cenazesi dün ambulansla baba ocağı Yusufeli ilçesine getirilen Soner Ateşsaçan için bugün Yusufel

Artvin'de şehide son görev!

Hakkari'deki terör saldırılarında şehit olan 24 askerden biri olan piyade onbaşı Soner Ateşsaçan bugün Artvin'in Yusufeli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Cenazesi dün ambulansla baba ocağı Yusufeli ilçesine getirilen Soner Ateşsaçan için bugün Yusufeli Meydanı'nda cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Vali Necmettin Kalkan, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, CHP Milletvekili Uğur Bayraktutan, Husrev Salmaner, İl Alay Komutanı Alper Sır ile ailesi ve çok sayıda kişi katıldı.

Cenaze töreninde Soner Ateşsaçan'ın babası Mehmet ve annesi Fatma Ateşsaçan ile kardeşleri feryat ederken, Sonar Ateşsaçan'ın 6 çocuklu ailenin en küçük ferdi olduğu öğrenildi. Cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Ateşsaçan, ilçenin Bıçakçılar köyünde toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel