Artvin'de Otobüs Kurşunlandı

Arhavi  Boğaziçi Mahallesi'nde gece yarısı evinin önündeki park halinde duran otobüs kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kurşunlandı. 7 kurşunun isabet ettiği otobüsün camları kırıldı.Ergün Koyuncu isimli şahsa ait olduğu öğrenilen otobüs Hopa-B

Artvin'de Otobüs Kurşunlandı

Arhavi  Boğaziçi Mahallesi'nde gece yarısı evinin önündeki park halinde duran otobüs kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kurşunlandı. 7 kurşunun isabet ettiği otobüsün camları kırıldı.

Ergün Koyuncu isimli şahsa ait olduğu öğrenilen otobüs Hopa-Batum arası yolcu taşımacılığı yapıyordu. Olay yerine gelen polis kurşunlama olayı ile ilgili çok yünlü soruşturma başlatırken, Hopa ve Arhavi terminallerinde de otobüs işletmesinin gerek Hopa-Batum, gerekse Hopa-Trabzon arasında yeni hat açmasına tepki gösteren bazı kişilerin bu olaydan rahatsız oldukları için bu tür bir saldırı gerçekleştirdiğini iddia edildi. Polisin bir an önce olayı açığa çıkartmasını isteyen otobüs firmaları çalışanları "Polis bu olaya sessiz kalmamalı. Herkes sağduyulu olmalı" dediler.

Karadeniz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel