Arsin'de Personele Başarı Plaketi

Arsin Kaymakamı Alpaslan Altınışık, emekli olan ve tayini çıkan personellerine üstün başarılarından ötürü bir plaket verdi.Arsin İlçesi Hükümet Konağında görev yapan İlçe Tarım Müdürü Mete Türkyılmaz''ın emekliye ayrılması ve İlçe Mal Müdürü Zühal Polat''

Arsin'de Personele Başarı Plaketi


Arsin Kaymakamı Alpaslan Altınışık, emekli olan ve tayini çıkan personellerine üstün başarılarından ötürü bir plaket verdi.

Arsin İlçesi Hükümet Konağında görev yapan İlçe Tarım Müdürü Mete Türkyılmaz''ın emekliye ayrılması ve İlçe Mal Müdürü Zühal Polat''ın Batman İli Sağlık Kurumları Döner Sermaye Saymanlık Müdürlüğüne atanması dolayısıyla İlçe Kaymakamı Alpaslan Altınışık tarafından kendilerine üstün başarı plaketi verildi.

Kaymakam Alpaslan Altınışık “Emekli olan İlçe Tarım Müdürü ve Batman''a atanan Mal Müdürünün görevlerini üstün başarı ile yerine getirmelerinden ötürü bu plaketleri hak etmişlerdir. Kendilerine bundan sonraki yaşamlarının hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Arsin Kaymakamlık makamındaki plaket törenine daire amirleri ve İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Filiz Şen katıldı.

Selahattin AYDINLI / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel