Arsin İlk Dershanesine Kavuştu

Akademi Dergisi Dershaneleri Arsin Şubesi, düzenlenen coşkulu bir törenle açıldı.Açılışa Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, Kaymakam Alpaslan Altınışık, Akademi Dergisi Dershaneleri Trabzon Genel Müdürü Ahmet Faruk Malay, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet A

Arsin İlk Dershanesine Kavuştu


Akademi Dergisi Dershaneleri Arsin Şubesi, düzenlenen coşkulu bir törenle açıldı.

Açılışa Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, Kaymakam Alpaslan Altınışık, Akademi Dergisi Dershaneleri Trabzon Genel Müdürü Ahmet Faruk Malay, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Aydın Gürsoy, Yeşilyalı Belediye Başkanı Hüseyin Fidan, Fındıklı Belediye Başkanı Metin Kul, AK Parti İlçe Başkanı Farabi Hacıhasanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Yumuşak ve diğer davetliler katıldı.

Açılış öncesinde Dershane Trabzon Genel Müdürü Ahmet Faruk Malay, Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen ve Kaymakam Alpaslan Altınışık birer konuşma yaptı.

Akademi Dergisi Dershaneleri Trabzon Genel Müdürü Malay “Arsin''de ilk dershane olmamızın sevincini yaşıyoruz. Dershanemizin İlçede açılmasında emekleri geçen Arsin''de Kaymakamlık yapmış olan Hulusi Şahin ve Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen''e huzurlarınızda teşekkür ederim” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen “Akademi Dergisi Dershaneleri İlçemizde son derece güzel bir dershane açtıkları için kendilerine teşekkür ederim. Bu dershane diğer meslek edinme kurslarını da beraberinde getireceğine inanıyorum. Şimdiye kadar dershaneye kayıt yaptıran öğrenci sayısı 100 e ulaşmıştır. Dershanede okuyacak olan öğrencilerimize ve İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Kaymakam Alpaslan Altınışık “Bu dershane hızla gelişmekte olan Arsin''nin eğitim kapsamında temelinde önemli bir rol oynayacaktır. Üniversite ve OKS sınav başarılarının bu dersane aracılığı ile İlçemizde daha da yükseleceğine inanıyorum” dedi.

Arsin Akademi Dergisi Dershaneleri Şubesinde 300 kişilik öğrenci kapasiteli olup toplam 9 sınıf bulunuyor.

Selahattin AYDINLI / haber61.net


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel