Araklı'da gözyaşı sel oldu

İlçeye bağlı Erenler beldesi Çahçer mevkiinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Servet Dakes(20) yönetimindeki 61 NE 241 plakalı öğrenci servis minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlanmış, kazada

Araklı'da gözyaşı sel oldu
İlçeye bağlı Erenler beldesi Çahçer mevkiinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Servet Dakes(20) yönetimindeki 61 NE 241 plakalı öğrenci servis minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlanmış, kazada Esra Karamehmet(12) olay yerinde, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmak istenen 7 yaşındaki Ali Bektaş yolda, yaralı öğrencilerden Sümeyra Karamehmet ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Kazada hayatını kaybeden öğrenciler için öğle namazını müteakiben Erenler beldesine bağlı Ezekli Mahallesi'ndeki Merkez Kur'an Kursu bahçesinde cenaze namazı kılındı.

Hayatlarını kaybeden öğrencilerin aileleri ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta ve çok sayıda kişinin katılımıyla her bir öğrenci için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı.

Kılınan namazın ardından Esra Karamehmet, Ali Bektaş ve Sümeyra Karamehmet aile kabristanlıklarında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenazede, kazanın hemen öncesinde aralarında kendi oğlu Ali Bektaş'ın da bulunduğu kendi aracında bulunan öğrencileri kaza yapan araca nakleden Hüseyin Bektaş'ın son derece üzgün olduğu gözlenirken, öğrencilerin ailelerini yakınları teselli etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel