Araba çarptı karnındaki, bebek öldü!

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde hastanede karnındaki bebeğin öldüğünü öğrenen 4 aylık hamile bir kadın, 20 gün önce kendisine bir fırın arabasının çarptığını iddia ederek polise başvurdu. Kendisine çarptığını ileri sürdüğü şahıstan şikayetçi olan kadının e

Araba çarptı karnındaki, bebek öldü!
Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde hastanede karnındaki bebeğin öldüğünü öğrenen 4 aylık hamile bir kadın, 20 gün önce kendisine bir fırın arabasının çarptığını iddia ederek polise başvurdu. Kendisine çarptığını ileri sürdüğü şahıstan şikayetçi olan kadının emniyette vermiş olduğu ifadede hastane masraflarının ödenmesi karşılığında, şikayetini geri çekeceğini söylemesi ise akıllarda soru işareti bıraktı.
 
Konuyla ilgili görüşünü açıklayan Karadeniz Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Hasan Tahsin Sanisoğlu, 4 aylık hamile bir kişinin basit bir araç çarpmasıyla karındaki bebeğin zarar görmeyeceğini savundu.
 
Akçaabat Emniyet Müdürlüğü’ne başvurarak, ilçedeki bir fırın aracının kendisine çarptığını iddia eden 36 yaşında N.T. isimli kadın, şahsın kim olduğunu bilmediğini söyleyerek, şahıstan şikayetçi oldu. Olayın ilçeye bağlı Yaylacık Mahallesi Kireçhane mevkiinde meydana geldiğini kaydeden N.T.’nin ifadelerinden yola çıkan polisler ise ilçedeki bir fırında çalışan 28 yaşındaki S.A.’yı buldu.
 
20 GÜN SONRA HASTANEYE GİTTİ
 
İddiaya göre kazanın meydana geldiği gün yaralanmadığı için hastaneye gitmediğini belirten N.T., 20 gün sonra hamilelik rutin kontrolünü yapmak üzere Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada karnındaki 4 aylık bebeğinin öldüğünü anlayan N.T., operasyonla bebeğini aldırdı. Daha sonra emniyete giderek şikayetçi olan N.T., karnındaki bebeğinin ölüm sebebinin yaşadığı kazanın olduğunu öne sürdü.
 
MASRAF KARŞILIĞINDA ŞİKAYETTEN VAZGEÇERİM
 
N.T. hastane masrafı olan 500 TL’nin karşılanması karşılığında şikayetini geri alacağını da beyan etmesi ilginç bulunurken, polis olayla ilgili S.A. isimli fırın aracı şoförü olan şüphelinin ifadesine başvurdu. İfadesinde “O şahsı tanımıyorum” diyen S.A. böyle bir olayın kesinlikle yaşanmadığını kaydetti.
 
BEBEĞİN ZARAR GÖRMESİ MÜMKÜN DEĞİL
 
Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Hasan Tahsin Sanisoğlu ise bebeğinin karnında öldüğünü annenin bu durumu günlerce fark edemeyeceğini belirterek,“4 aylık hamile birinin karın bölgesine şiddetli bir şekilde baskı olmadıktan sonra bebeğe zarar gelmesi mümkün değildir. Bebeğin hastaneye gidilmeyecek derecede hafif bir kazada ölmesi milyonda bir yaşanabilecek bir olaydır” dedi. 4 aylık bir bebeğin basınçlı bir şiddet sonrası iç kanamayla birlikte hayatını kaybedebileceğini ifade eden Sanisoğlu, “Böyle bir kaza geçiren biri de mutlaka hastaneye gidecek duruma gelir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel