AR-GE başvuruları rekor kırıyor

Ak Parti AR-GE'den sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve İl Koordinatörü Cİhan Bıyıkoğlu, 18 Ekim 2008 tarihinde başlayacak olan Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler programı ikinci dönemine ilk günden 80 kişilik başvuru ile yoğun bir ilginin olduğunu söyledi. Bı

AR-GE başvuruları rekor kırıyor
Ak Parti AR-GE'den sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve İl Koordinatörü Cİhan Bıyıkoğlu, 18 Ekim 2008 tarihinde başlayacak olan Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler programı ikinci dönemine ilk günden 80 kişilik başvuru ile yoğun bir ilginin olduğunu söyledi.

Bıyıkoğlu, Ak Parti Siyaset Akademisi'nin amacının, 29 Mart 2009'da gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde, yerel yönetimlerin değişik kademelerinden olan Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis üyeliği ve İl Genel Meclis Üyeliği olmak üzere tüm bu kadrolara daha nitelikli insanlar kazandırmak, geleceğin ilkeli siyasetçilerini yetiştirmek ve yerel siyasette başta kadınlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın katılımlarını arttırmaktır dedi.

İl Koordinatörü Cihan Bıyıklıoğlu, bu programın haftada bir Cumartesi günü olmak üzere 8 hafta süreceğini söyledi. Eğitim programımızın kişisel gelişime yönelik derslerle birlikte tecrübe paylaşımını da kapsayacak şekilde planladığını, derslerin kendi alanında isim yapmış Belediye Başkanları ve Akademisyenler tarafından sunulacağını belirterek, tüm duyarlı ve istekli vatandaşlarımızı bu programlara bekliyoruz dedi.

Kayıtların 13 Ekim 2008'e kadar devam edeceğini belirten Cihan Bıyıklıoğlu başvuruların il ve ilçe başkanlıklarından yapılabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel