Anzer'de kayıp 4 kişiye ulaşıldı

ANZER YAYLASI'NDA KAYBOLAN 4 KİŞİYE ULAŞILDI Rize'nin İkizdere İlçesi Yukarı Anzer Yaylası'nda etkili olan kar yağışı nedeniyle mahsur kalan yakınlarına ulaşmak için Aşağı Anzer Yaylası'ndan 1 gün önce yola çıkan ve kendilerinden haber alınamayan 4 kişi b

Anzer'de kayıp 4 kişiye ulaşıldı

ANZER YAYLASI'NDA KAYBOLAN 4 KİŞİYE ULAŞILDI

Rize'nin İkizdere İlçesi Yukarı Anzer Yaylası'nda etkili olan kar yağışı nedeniyle mahsur kalan yakınlarına ulaşmak için Aşağı Anzer Yaylası'ndan 1 gün önce yola çıkan ve kendilerinden haber alınamayan 4 kişi bulundu. Kayıp 4 kişinin Yukarı Anzer Yaylası'na ulaştığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Anzer Yaylası'nda yaklaşık 100 küçükbaş hayvanı ile mahsur kalan Cevat Kan, ailesini cep telefonu ile arayarak yardım istedi. Bunun üzerine Pazar günü sabahı eşi Aliye, oğulları Hüsnü ve Erol Kan ile yeğeni İhsan Kan, yaylaya ulaşabilmek için belli bir yere kadar araçla gittikten sonra yürüyüşe başladı. Yürüyüşe geçen 4 kişiyle aradan 24 saati aşkın bir süre geçmesine rağmen telefonla haber alınamazken, söz konusu 4 kişinin bugün öğle saatlerinde Yukarı Anzer Yaylası'na ulaştığı öğrenildi.

Önceki haberimiz:

Rize'de 4 kişiye ulaşılamıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler