Antrenör Adaylarına Ziyaret

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Eğitim Kurulu'nun 2007 faaliyet programında yer alan 1. Kademe E kategorisi Yardımcı Antrenör kursu Trabzon'da devam ediyor.Trabzon Valisi Nuri Okutan ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür, 19 Mayıs Spor Salonu'nda a

Antrenör Adaylarına Ziyaret

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Eğitim Kurulu'nun 2007 faaliyet programında yer alan 1. Kademe E kategorisi Yardımcı Antrenör kursu Trabzon'da devam ediyor.

Trabzon Valisi Nuri Okutan ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür, 19 Mayıs Spor Salonu'nda antrenör adaylarını ziyaret ederek, TBF Eğitim Kurulu alt komisyonu üyesi ve kurs öğretmeni Cengiz Kurt'tan konuyla ilgili bilgi aldı.

Vali Okutan ve İl Müdürü Özgür, burada sporcularla bir süre sohbet ettikten sonra birlikte basketbol oynayarak stres attı.

Vali Okutan, Trabzon'da yapılacak 2011 Gençlik Olimpiyatları'nda Türkiye adına yarışacak olan sporcular arasında Trabzonlu sporcuların olması için çaba sarf ettiklerini belirterek, "Futbolun dışında salon sporlarında da söz sahibi olmak istiyoruz" dedi.

'1. Kademe E kategorisi Yardımcı Antrenör' kursu 4-15 tarihleri arasında devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel