Altınel Akçaabat'a talip

Trabzon’un Akçaabat İlçe Belediye Başkanlığına Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, müracaat etti.

Altınel Akçaabat'a talip

Parti binasında adaylığını açıklayan Altınel, Akçaabat Belediyesi Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı müracaatını yaptığını belirterek, seçimlerin Akçaabat ve AK Parti için hayırlar getirmesini diledi.

Altınel, “Diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Sonuçta bu bir yarış ve sonuçta kimin nasibi ise 2014 adayımız o olacaktır” dedi. AK Partiyle beraber aktif siyasete başladığını ifade eden Altınel, “Ben partimizin kuruluşu olan 14 Ağustos 2001’de partimizle birlikte aktif siyasete başladım. 2005-200 yılları arasında şu anda belediye başkanlığı yaptığım Darıca beldemizde belde başkanlığı görevinde bulundum. 29 Mart 2009 seçimlerinde beldemizde belediye başkanı oldum.

Geçen bu dört buçuk yıllık zaman zarfında beldemizde çok önemli hizmetlere imza attım.  Şu anda da Trabzon’umuzun büyük şehir olmasıyla Akçaabat’ta tek bir ilçe olarak seçime girecek. İlçemizin tek seçime girmesi nedeniyle ben de Akçaabat Belediye başkanlığına aday adayı oldum. Adaletli, dürüst, şeffaf ve hoşgörüyü ön planda tutan hizmet etme sevdasıyla yola çıkan sizden ve teşkilatlarımızdan aldığımız bu güçle beraber bu yola talip oluyoruz. Sayın başbakanımız ve teşkilatlarımız bize hangi görevi uygun görürse hepsini yapmaya hazırız. Aday olacak arkadaşımızın etrafında bütünleşerek bu seçimi el ele kazanacağız” diye konuştu.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk ise, yerel seçimlere 5 ay kaldığını belirterek, “Aday adaylığı süreci Akçaabat’ımızda başlamış bulunmaktadır. Bugüne kadar Muhammet Altınel kardeşimizden önce 3 tane daha çok değerli hizmet aşkıyla görev bekleyen kardeşlerimiz müracaat yaptı. Bugün de Darıca Belediye Başkanımız Muhammet Altınel, Akçaabat’a hizmet aşkıyla aday adayı olmuştur. Bu süreç içerisinde, aday adayımız olacaktır. Biz aday adaylarına aynı mesafedeyiz. Hiç birisini darıltıcı hareketlerde bulunamayız. Bu müracaatlardan sonra, teşkilatımızın çalışmaları, il başkanımızın ve genel merkezimizin değerlendirmeleriyle bir tane adayımız olacaktır. Biz bu çalışmaları en ince detaylarına kadar yapmaya çalışıyoruz.

Bu iyi niyetle yaptığımız çalışmalarla genel merkezimizin de değerlendirmeleri sonucu adayımız kim olursa olsun, ‘Bizim adayımız buydu’ diyerek sahiplenerek çalışacağız. Bize de yakışan budur” ifadelerine yer verdi.

Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, aday adaylığı müracaat formunu AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk’e teslim ederek, resmen Akçaabat’a belediye başkanı adayı oldu.

Altınel’e ayrıca, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Başkontrolorü A. Erol Tilek, tarafından, belediye sevk ve idaresinin, altyapı, kanalizasyon, park bahçe, araç gereç, hizmet denetimini yürütmesinden dolayı takdir belgesi de verildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel