Albay Öz Trabzon'a Veda Ediyor

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), Trabzon Ticaret Borsası (TTB), Doğu Karadeniz İhracatçıları Birliği (DKİB) ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(TESOB) tarafından Bilecik'e tayin olan İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Ali Öz'e veda yemeği verildi.G

Albay Öz Trabzon'a Veda Ediyor

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), Trabzon Ticaret Borsası (TTB), Doğu Karadeniz İhracatçıları Birliği (DKİB) ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(TESOB) tarafından Bilecik'e tayin olan İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Ali Öz'e veda yemeği verildi.

Galanima Restaurant'ta verilen yemeğe dört kurum başkanlarının yanı sıra, yöneticilerinin bir kısmı da katıldı. Kd.Albay Ali Öz'e Trabzon'da görev yaptığı süre içerisinde gösterdiği başarılı çalışmalar için teşekkür eden dört Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı kendisine gümüşten yapılmış gemi maketi hediye etti.

Trabzon'da görev yapmış olmaktan dolayı onur duyduğunu ifade eden Kd.Albay Öz ise, “ Bu güzel davetiniz beni oldukça duygulandırdı. Trabzonlularla iyi ilişkilerim oldu. Mert oldukları kadar misafirperver ve sıcakkanlı insanların da yaşadığı bu kenti asla unutmayacağım. Eğer yolunuz Bilecik'e düşerse beklerim. Orada bir arkadaşınız olduğunu sakın unutmayın” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel