Akyazı'da çocuk denizde boğuldu

 Olay, Akyazı Mahallesi Soysal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün karşısındaki plajda saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Utku Acun İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Ufukcan Bordanacı (14), okul arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için

Akyazı'da çocuk denizde boğuldu

 Olay, Akyazı Mahallesi Soysal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün karşısındaki plajda saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Utku Acun İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Ufukcan Bordanacı (14), okul arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için girdiği denizde bir süre sonra gözden kayboldu. Okul arkadaşları Akın A. (14) ve Ümitcan K.'nın (14) haber vermesi üzerine çevredeki vatandaşlar ve polis ekipleri yaklaşık 15 dakika sonra kaybolan çocuğu bulmayı başardı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevlibir polis tarafından hemen sudan çıkartılan öğrenciye ilk müdahaleyi yine polis ekipleri yaptı. Küçük çocuğa müdahale yapıldığı sırada ambulansın gelmemesine vatandaşlar tepki gösterdi. Hiçbir hayat belirtisi olmayan çocuk, özel bir araçla hastaneye götürülmek istendi. Araç kısa bir mesafe gittikten sonra olay yerine ambulans geldi. Ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan öğrencinin burada hayatını kaybettiği anlaşıldı. Yoğun bakıma alınan Ufukcan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 Ufukcan'ın en son nerede gözden kaydolduğunu deniz polisine anlatan arkadaşları ise, polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel