"AKP'ye olumlu bakıyorum"

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen AK Parti Akçaabat ilçe teşkilatının yönetim kurulu, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri arasında belediye başkanı adayının kim olacağıyla ilgili yaptığı anket çalışmasında kendi adının yer almasından bir ra

"AKP'ye olumlu bakıyorum"
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen AK Parti Akçaabat ilçe teşkilatının yönetim kurulu, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri arasında belediye başkanı adayının kim olacağıyla ilgili yaptığı anket çalışmasında kendi adının yer almasından bir rahatsızlık duymadığını söyledi.

Söz konusu çalışmanın olumlu olarak değerlendirilebileceğini kaydeden Türkmen, "Şu anda yapılan çalışma parti içindeki bir çalışma bu açıdan benim fazla yorum yapmam doğru olmaz. Kendi içlerinde adaşın kim olması gerektiği konusunda bir yön bulmaya çalışıyorlar. Bence iyi de yapıyorlar. Güzel bir çalışma. Kamuoyunun ne düşündüğünü belirlemek istiyorlar. Ben bundan bir rahatsızlık duymuyorum" dedi.

Söz konusu ankette farklı partilerden isimlerin de olduğunu kaydeden Türkmen "Neticede her siyasi partinin amacı hizmet yapmaktır. AK Parti'nin şu anda yaptığı çalışmada buna yöneliktir. Ben 15 yıldan buyana belediye başkanlığı görevini yürütüyorum. Her partiye mensup insandan oy aldım. Heyecanım ilk günkü gibi devam ediyor" diye konuştu.

Türkmen AK Parti'nin yapacağı anket çalışmaları neticesinde kendi isminin ön plana çıkması ve teklif gelmesi durumunda ne yapacağıyla ilgili sorumuza ise, "Şu anda seçimlere çok uzun bir süre var. Bu konuda yorum yapmak kimseye bir fayda getirmez" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel