AKPli olmayana hizmet ediyoruz

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde partililer bir araya geldi. Akçaabat Körfez Köfte Salonu'ndaki iftar yemeğine Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, AK Parti Trabzon milletvekilleri Mustafa Cumur, Kem

AKPli olmayana hizmet ediyoruz
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde partililer bir araya geldi. Akçaabat Körfez Köfte Salonu'ndaki iftar yemeğine Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, AK Parti Trabzon milletvekilleri Mustafa Cumur, Kemalettin Göktaş, Safiye Seymen, İl Başkanı Muhammet Balta, eski il başkanları, teşkilat yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Yemek sonrası konuşan Bakan Özak, AK Parti iktidarında Trabzon'a kimsenin tahmin edemeyeceği yatırımlar yaptıklarını ve rekor kırdıklarını söyledi. Hizmetlerin aynı kararlılıkla süreceğini vurgulayan Bakan Özak, “Biz sadece AK Parti'ye oy verenlere değil, vermeyenlere de hizmet veriyoruz.

Trabzon'a yaptığımız yatırımlarla adeta rekor kırdık. Hizmetlerimiz aynı süratle sürecek. Halkımız bize inandı, biz de hizmet noktasında var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta da, yemeğe katılanlara teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel