AKP Trabzon yayla kampında

AK Parti Genel Merkezi, Kızılcahamam kampında iken AK Parti Trabzon teşkilatı da Kayabaşı yaylasında kampa girdi.  AK Parti Trabzon İl teşkilatı Kayabaşı yayla kentte kampa girdi.  Genel merkezde hareketli günler yaşanırken, Trabzon teşkilatı da toplantıl

AKP Trabzon yayla kampında

AK Parti Genel Merkezi, Kızılcahamam kampında iken AK Parti Trabzon teşkilatı da Kayabaşı yaylasında kampa girdi.

 

AK Parti Trabzon İl teşkilatı Kayabaşı yayla kentte kampa girdi.

 

Genel merkezde hareketli günler yaşanırken, Trabzon teşkilatı da toplantılarına devam ediyor. 2 gün sürecek olan kampa AK Parti Trabzon İl yönetimi, merkez ilçe yönetimi, ilçe yönetimleri, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları katılıyor. Kampın finalinde ise (yarın 10.30'da) İl örgütü, teşkilatlarıyla istişare toplantısı yapacak.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'ın istişare toplantısına katılmayı planladığı ancak Kızılcahamam kampına gitmek zorunda olduğu öğrenildi.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel