AKP: Canalioğlu'nu kınıyoruz

Trabzon Belediye Meclisi'nin bugünki meclis toplantısına katılmayan AK Parti grubunun Başkanı İsmail Kemerkaya, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu esnafı gözden çıkarmakla itham etti. İşte Kemerkaya'nın açıklamaları; “Belediye Başkanı Sn. Volkan Canali

AKP: Canalioğlu'nu kınıyoruz

Trabzon Belediye Meclisi'nin bugünki meclis toplantısına katılmayan AK Parti grubunun Başkanı İsmail Kemerkaya, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu esnafı gözden çıkarmakla itham etti.

İşte Kemerkaya'nın açıklamaları;

“Belediye Başkanı Sn. Volkan Canalioğlu, giderayak veda meclisi olan son meclis toplantısının gündemine seçim arifesinde siyaset çıkar uğruna adeta bomba koymak suretiyle 35 bin Trabzon esnafını gözden çıkarmıştır.
Trabzon halkının seçtiği biz AK Parti meclis üyeleri olarak, 5 yıldan beri Trabzon Belediye meclisinde yaptığımız çalışmalarda hep Trabzonsporumuzun ve Trabzon halkının yanında olduk. Daima onların hak ve hukuklarını korumaya çalıştık.
Belediye başkanı tarafından bu son belediye meclisi toplantısında Trabzonspor ile Trabzon esnafı arasında bir tercih durumunda bırakılmamız bizleri son derece üzmüştür.
Burada bize düşen son görev akli selim ve sağduyulu davranmak süretiyle bu gündem maddesinin değerlendirilmesini yeni seçilecek meclise bırakmak olacağı düşüncesidir.

GRUP KARARI NETİCESİNDE KATILMADIK

Bu nedenle, AK Parti meclis üyesi arkadaşlarımızla aldığımız karar neticesinde belediye meclisi toplantısına katılmadık.
Netice olarak, Belediye meclisinin son toplantısına siyasi çıkar uğruna koyduğu gündem maddesi ile adeta meclisi sabote edecek şekilde bu basiretsiz tutum ve davranışlarıyla hiç gereği yokken; Trabzon Belediye Meclisini, Trabzonspor'u ve Trabzon esnafını karşı karşıya getirmek suretiyle Trabzon'da nahoş ortamın yaşanmasına sebebiyet veren Belediye Başkanı Sn. Volkan Canalioğlu'nu esefle kınıyoruz. Takdir değerli Trabzon halkınındır”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel