Akkan ailesi yasa boğuldu

İstanbul'dan Ankara istikametine gitmekte olan Emre Akkan (34) idaresindeki 06 BG 5083 plakalı otomobil, dün akşam saatlerinde TEM Otoyolu Kaynaşlı ilçesi yakınlarında plakası tespit edilmeyen tıra yandan çarptı. Kontrolden çıkan ve orta refüje çarparak d

Akkan ailesi yasa boğuldu

İstanbul'dan Ankara istikametine gitmekte olan Emre Akkan (34) idaresindeki 06 BG 5083 plakalı otomobil, dün akşam saatlerinde TEM Otoyolu Kaynaşlı ilçesi yakınlarında plakası tespit edilmeyen tıra yandan çarptı.

Kontrolden çıkan ve orta refüje çarparak durabilen otomobilde bulunan sürücü Emre Akkan ile eşi Gülşah Akkan (28) hayatlarını kaybederken, 4 yaşındaki kızları Nehir Akkan ağır yaralandı. Küçük Nehir kaldırıldığı Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne tedavi altına alınırken, baba Emre ve anne Gülşah Akkan bugün Trabzon'da toprağa verildi.

Emre ve Gülşah Akkan için Çarşıbaşı ilçesi merkez Kerem Mahallesi Sahil Camii'nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Kazada oğlu ve gelinini kaybetmenin acısıyla büyük üzüntü yaşayan eski ANAP Trabzon Milletvekili Avni Akkan, hayatta kalan tek çocuğu Pınar ile birlikte cenaze namazında saf tuttu.

Cenazeye Akkan ailesi ve yakınlarının yanı sıra eski Devlet Bakanı Eyüp Aşık, AK Parti Trabzon milletvekilleri Mustafa Cumur ve Kemalettin Göktaş, eski ANAP Trabzon Milletvekili Alikemal Başaran, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta ve çok sayıda kişi katıldı.

Emre ve Gülşah Akkan, kılınan cenaze namazının ardından Kerem Mahallesi'ndeki aile mezarlığına yan yana defnedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel